Dronninglund Golfklub

Dronninglund Golfklub
Vært

Dronninglund Golfklub

Dronninglund Golfbane ligger midt i den smukke natur, som Dronninglund er kendt for - I kanten af Storskoven nord for Dronninglund Slot og vest for Dronninglund By tæt ved Dronninglund Kunstcenter. Golfbaneanlægget omfatter en 18-hullers golfbane, en 9-hullers par 3-bane, driving range/udslagsbane, putting green og indspilsområde og klubhus.

Golfbanen er anlagt med udgang i områdets naturlige terræn. Det er placeret på et ca. 75 ha stort areal, som har gjort det muligt at etablere en golfbane i særklasse. Terrænet og den naturlige vegetation er grunden til, at der er skabt et unikt golfanlæg. Banen kan til dels karakteriseres som en skovbane, fordi 7 af hullerne ligger i skovmæssig bevoksning.

Den smukke natur i området danner en naturlig og smuk ramme for golfspillet. Med Dronninglund Skov, Dronninglund Kunstcenter og Dronninglund Slot som naboer, vil en golfrunde altid være en spændende oplevelse. Banen byder på 18 meget spændende huller der stiller store krav til alle spillere, såvel begyndere som rutinerede. Der er kuperede fairways og greens, næsten 30 bunkere og fire store søer i spil. 12 af de 18 huller har dogleg som er udfordrende og gør, at de skal spilles med omtanke.

 

 

Contact information

Kontakt

Dronninglund Golfklub
Kirkevej 12

zip_city_full

9330
Dronninglund